Chcete vašu obľúbenú bábovku urobiť šťavnatejšou a dodať jej inú sviežu chuť? 🥮 Pridajte do bábovky nastrúhané jablko, nasekané orechy a škoricu. Bábovka dostane novú chuť a bude naozaj lahodná. Zvrchu chrumkavá, vo vnútri stále vláčna a šťavnatá. My sme na náš recept použili naše sladučké jablká KIKU. 🍎🍎🍎
Posledné z minuloročnej úrody. Ďakujeme a tešíme sa na novú úrodu slovenských jabĺčok KIKU od Dobrého ježka!

KIKU BÁBOVKA


600 g hrušky

400 g cukor práškový

100 g múka polohrubá

300 g múka hrubá

1 KL sódabikarbóna

200 ml olej

1 cukor vanilkový

3 vajcia

Všetky suroviny aj s nastrúhanými hruška mi zmiešame.

Pečieme na 180 st.