4 žĺtka

80 g cukor kryštálový

1 cukor vanilkový

1 bal. puding prášok Dr.Oetker čokoládový

4 bielka

 

Krém:

500 ml smotana na šľahanie

2 bal. prášok Dr.Oetker Crém Olé bez varenia kokosový

4 PL sirupová voda

 

Broskyne

 

Žĺtka s cukrom a vanilkovým cukrom vymiešame. Primiešame pudingový prášok a opatrne zapracujeme sneh z bielkov. Prelejeme na plech vystlaný papierom na pečenie (30×30).

Pečieme na 180 st. 10 minút.

Do dobre uzatvárateľnej nádoby dáme všetko na krém. Poriadne zatrepeme.

 

Z plátu po dĺžke odkrojíme pás so šírkou formy na srnčí chrbát. Zvyšnou väčšou časťou plátu formu vyložíme. Naplníme ½ krému. Na krém uložíme broskyne, natrieme druhú polovicu krému a zakryjeme pásom odkrojeného cesta. Necháme stuhnúť v chladničke.

 

ČOKO TUNEL S BROSKYŇAMI


600 g hrušky

400 g cukor práškový

100 g múka polohrubá

300 g múka hrubá

1 KL sódabikarbóna

200 ml olej

1 cukor vanilkový

3 vajcia

Všetky suroviny aj s nastrúhanými hruška mi zmiešame.

Pečieme na 180 st.