3 vajcia
5 PL cukor krupica
2 PL olej
1 PL voda
5 PL múka hladká
2 PL kakao
1 KL prášok do pečiva
Soľ
Smotana na šľahanie
Tvaroh jemný
Cukor práškový
Cukor vanilínový
Puding Olé Dr.Oetker bez varenia
Jahody
Čokoláda na varenie
Smotana na šľahanie
Soľ
Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, primiešame olej a vodu. Do tekutej zmesi preosejeme múku, kakao, prášok do pečiva a soľ.
Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180°C.
Hotové cesto stiahneme z papiera, zrolujeme do mokrej utierky a necháme vychladnúť.
Zo smotany, tvarohu, cukru a vanilkového cukru vymiešame plnku, ak je riedka pridáme puding. Plnku rozotrieme na korpus, posypeme kúskami jahôd, zrolujeme do rolády. Roládu ozdobíme ganache polevou, ktorú sme vymiešali z horúcej smotany, nasekanej čokolády a štipky soli.